بلاگ

5 علت فوم ندادن اسپرسو ساز دلونگی

فوم یا فوم همان چیزی است که یک اسپرسو را متمایز و دلنشین می‌کند. فوم یک لایه از کف است که روی نوشیدنی قرار دارد و از پروتئین‌ها، روغن‌ها و قندها با حباب‌های دی اکسید کربن (CO2) و بخار آب تشکیل شده است.

متغیرهای زیادی برای دستیابی به یک فوم خوب وجود دارد که باید در نظر گرفته شوند:

  • فشار دستگاه
  • تازه بودن دانه‌های قهوه
  • آسیاب کردن قهوه
  • دمای آب
  • زمان استخراج
  • نسبت‌

چرا قهوه ساز دلونگی فوم نمی‌دهد؟

تازگی دانه‌های قهوه

وجود خامه به تازه بودن قهوه ای که برای تهیه اسپرسو استفاده می‌شود بستگی دارد. تازگی قهوه به این اشاره دارد که قهوه چه زمانی برشته شده است. حالت ایده آل، کمتر از یک یا دو ماه قبل است. قهوه برشته شده می‌تواند شدت طعم و عطر خود را مدت زمان حفظ کند، اما رفته رفته در طول هفته‌ها کاهش می‌یابد.

قهوه قدیمی تا حدی اکسید می‌شود و ملانوئیدین‌های زیادی (قندها و اسیدهای آمینه) ایجاد نمی‌کند که مسئول واکنش با دی اکسید کربن و تشکیل حباب‌های ریز در لایه بالایی اسپرسو هستند.

فشار قهوه ساز

نوع دستگاه و فشار آب از عوامل کلیدی تشکیل ‌ فوم است. دستگاه‌های اسپرسوساز از واحدی به نام بار

bar استفاده می‌کنند که واحد سنجش فشار است و استخراج قهوه از دستگاه‌ را اندازه‌گیری می‌کند.

به 9 بار bar 9 فشار نیاز است تا اطمینان حاصل شود که CO2 تشکیل شده در دانه‌ها در هنگام برشته شدن به درستی با قهوه مخلوط می‌شود و در دمای بالا با آب تحت فشار مخلوط می‌شود و فوم را تشکیل می‌دهد.

درجه حرارت اسپرسو ساز دلونگی

این یک متغیر مهم برای تضمین ظاهر لایه کفی فوم اسپرسو است. به طور کلی، دمای بیش از حد بالا یا پایین در دستگاه اسپرسوساز دلونگی باعث می‌شود که ‌ فوم سریعتر از بین برود. ما دمای بین 185 تا 198 درجه فارنهایت (85 تا 90 درجه سانتی گراد)‌ را برای اطمینان از یک ‌ فوم پایدار توصیه می‌کنیم.

قهوه را همان موقع که می‌خواهید دم کنید آسیاب کنید

قهوه ای که از مدتی قبل آسیاب شده است به سرعت اکسید می‌شود، زیرا سطح تماس با هوا بسیار بزرگتر از سطح دانه‌های قهوه است. این مساله باعث می‌شود که اسپرسو خامه کمی‌ تولید کند یا اصلاً فوم تولید نکند. رطوبت محیط نیز بر روی قهوه آسیاب شده و ظاهر فوم تاثیر می‌گذارد.

تکنیک آماده کردن قهوه با اسپرسو ساز دلونگی

برای اینکه یک لایه فوم خوب روی اسپرسو وجود داشته باشد، قهوه باید در دما و فشار مناسب امولسیون شود. زمان استخراج نیز کلیدی است. درست کردن یک قهوه در بیست ثانیه یا در بیش از سی ثانیه بر کیفیت و وجود فوم تأثیر می‌گذارد.

توصیه می‌کنیم 7 گرم قهوه ریز آسیاب شده را با فشار 9 بار دم کنید تا آب در حدود 195 درجه فارنهایت‌ (90 درجه سانتی گراد)‌  فیلتر شود و فومی به ضخامت تقریباً 3 میلی متر تولید کند که در نتیجه 30 میلی لیتر قهوه استخراج می‌شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا